Eredmények

Október 10.

KVSE-TVSE Fiú Ifi 4-27
KVSE-TVSE Fiú Serdülő 2-18
KVSE-TVSE Fiú Gyermek 6-9
DFVR fiú-KVSE DVL Gyermek 1-14
PSN Zrt-KVSE Leány DVL Gyermek 13-5

Október 16.

Fehérvár VSE-KVSE Férfi OB/II 10-5
PTE-PEAC-KVSE Férfi OB/II 18-9
PSN Zrt-KVSE DVL Gyermek 7-9
KVSE-DFVE DVL Gyermek 15-10

Október 17.

YBL WPC-KVSE Fiú Ifi 5-0
YBL WPC-KVSE Fiú Serdülő 18-6
YBL WPC-KVSE Fiú Gyermek 15-7

Következő mérkőzések

Október 30.

KVK Gyermek-KVSE DVL Gyermek Budapest
KVSE-Oázis Kft. DVL Germek Budapest
DFVE fiú-KVSE DVL Gyermek Nagykanizsa
Balaton VK-KVSE DVL Gyermek Nagykanizsa

Október 31.

KVSE-UVSE II. Fiú Ifi Nagykanizsa
KVSE-UVSE II. Fiú Serdülő Nagykanizsa
KVSE-UVSE II. Fiú Gyermek Nagykanizsa

November 7.

Polo Academy-KVSE Fiú Ifi Budapest
Polo Academy-KVSE Fiú Serdülő Budapest
Polo Academy-KVSE Fiú Gyermek Budapest
DFVE leány-KVSE DVL Gyermek Kaposvár
KVSE-KVK Gyermek DVL Gyermek Kaposvár

Naptár

3. foduló

2020-12-06 Székesfehérvár

Hasznos fehérvári túra Mikulás alkalmából

A 2010 – ben és később született gyerekek számára kiírt bajnokság idei utolsó fordulójára Székesfehérváron került sor.

A „baby korosztályokban” évről évre sajátos szabályokat próbálgatunk. Korábban a csapatlétszám, a játékidő, a kapuk- és labdák mérete lett kisebb, majd a gólok számolását szüntették meg. Idén új elem, hogy a legkisebb, az ellenfél ellen elkövetett szabálytalanságért is kiállítás jár. Így könnyebbé válik a gólhelyzetek kidolgozása, mert nem védekezhet elég keményen a csapat, vagy ha mégis, akkor emberelőnyös szituációból folytatódik a játék.

A vasárnapi fordulóban ennek minden előnyét és hátrányát is érezhettük. A Dunaújváros elleni összecsapáson elég sűrűn állították ki játékosainkat, többen is a kipontozódás szélére kerültek, de végül senkinek sem kellett idő előtt elhagynia a medencét. A kapusaink kiválóan teljesítettek, Török Nimród és Tuboly Emese is biztos pont voltak a hálónk előtt. A megszerzett labdákból aztán gyors ellentámadásokat vezettünk, aminek nem nagyon találta ellenszerét az újvárosi gárda. Az ellenfél legjobb játékosa bizony jópárszor felültette védőinket, de csapatként nem volt kétséges a fölényünk. Kutfej Marcell mind védekezésben, mind támadásban kiemelkedőt nyújtott, dunaújvárosi „kollégájával” a mezőny legjobbjai voltak.

A második meccsre a Tatabánya ellen 15 perc pihenő után került sor. 3 negyeden keresztül ennek nem is volt semmi nyoma. Izgalmas, színvonalas, jó iramú játék folyt a medencében. A fáradtság talán abban kezdett már ekkor megmutatkozni, hogy a helyzetkihasználás akadozni kezdett. Hiába kerültünk zsinórban helyzetekbe, a találatok elmaradtak. Akadt olyan periódus, amikor 5 kimaradt helyzetünk után az egyetlen tatabányai lehetőségből egyből gól született. A támadásaink veszélyességét mutatja, hogy az ellenfél kezdő sorából 2 játékos is kipontozódott, azaz potyogtak a kiállítások, de a sikeres befejezésekkel sajnos adósak maradtunk. A záró negyedben aztán a kanizsaiak 2. sora nem tudott lépést tartani az ellenféllel, bár a helyzetek itt is megvoltak, ekkor tatabányaiak kerültek fölénybe.

Az alapszakasz végén elmondható, hogy a Kanizsa VSE és a Tatabányai VSE a többiek fölé kerekedett. Tavasztól a felsőházban folyhatnak tovább a küzdelmek.

20201207baby

2020-12-07                                                                                       Szabó Szilárd

 

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu