Eredmények

Május 15.

HVSC-KVSE Benu Fiú Ifi 20-1
HVSC-KVSE Benu Fiú Serdülő 8-6
HVSC-KVSE Benu Fiú Gyermek 3-21
Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek 16-6
Győri VSE-KVSE DVL Gyermek 10-4

Május 22.

KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Ifi 9-17
KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Serdülő 10-15
KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Gyermek 15-5

Május 28.

Fehérvár VSE-KVSE Férfi OB/II 8-8
KVSE-Aquatics WP Férfi OB/II 0-0
Balaton VK-KVSE DVL Gyermek 0-21
Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek 9-17

Június 5.

KVSE-Sportliget Benu Fiú Ifi 9-12
KVSE-Sportliget Benu Fiú Serdülő 11-14
KVSE-Sportliget Benu Fiú Gyermek 11-12

Június 11.

KVSE-DVSE Férfi OB/II 11-19
Aquatics WP-KVSE Férfi OB/II 21-9

Következő mérkőzések

Naptár

2. forduló

2020-11-22 Kaposvár

Kevesen, de lelkesen

A járványhelyzet miatt a tervezettnél kevesebben, de hatalmas játékkedvvel utaztunk Kaposvárra. A legkisebbek bajnokságában voltak olyan gyerekek, akik életükben most először utaztak „idegen uszodába” meccset játszani.

A Tatabányai VSE és a Pécsi Sport N. Zrt. gárdái mindig nagy kihívást jelentenek a kanizsai csapatok számára. Ezeken az összecsapásokon általában nem mi vagyunk az esélyesebbek, a gyerekek sokszor már előre tartanak ellenfeleiktől.

Ezen a hétvégén ez nem így történt. Mindkét meccsen jó iramú, izgalmas játék folyt a medencében. Az eredményt nem számoljuk, de a játék képe alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy nem vallottunk szégyent.

Tuboly Emese a kapuban nyújtott kiemelkedőt, míg a mezőnyben Dervenkár Misi parádézott. Pál Bence, Stricz Anna alaposan kivették a részüket a gólgyártásból és Tálosi Lotti is az eddigi legjobb teljesítményével rukkolt elő. Ők öten voltak csapatunk gerince, akik köré beépültek a kezdő csapattársak. Rajtuk (Szabó Botond és Zsombor, Nagy Boldizsár és Tóth Tamás Benedek) sem látszott a megilletődöttség, bátran próbálták használni az edzéseken tanultakat. Ez persze még nem mindig sikerült kifogástalanul, de pont a gyakorlás, rutinszerzés, tanulás a legfőbb cél ebben a korosztályban.

Reméljük, hogy a tavaszi folytatásban már mi és az ellenfelek is teljes csapattal tudnak kiállni! Addig pedig edzünk, készülünk tovább szorgalmasan.

Kanizsa, hajrá!

kanizsaifeketesereg

A „Kanizsai Fekete sereg”

2020-11-23                                                                             Szabó Szilárd

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu