Eredmények

December 11.

KVSE-DFVE Fiú DVL Gyermek 18-2
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 9-16

December 12.

Váci VSE-KVSE Fiú Ifi 18-10
Váci VSE-KVSE Fiú Serdülő 8-12
Váci VSE-KVSE Fiú Gyermek 2-27

December 19.

KVSE-HVSC Fiú Ifi 10-13
KVSE-HVSC Fiú Serdülő 11-12
KVSE-HVSVC Fiú Gyermek 26-4

Következő mérkőzések

Február 5.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II Győr
KVSE-Balaton VK Férfi OB/II Győr

Naptár

(2011 – ben és később születettek)

1. forduló

2020 – 10 – 18 Nagykanizsa

A legkisebbek is vízben

Nagykanizsán, hazai medencében mutatkozhatott be legfiatalabbakból álló Baby II. korosztályú csapatunk. A megszokottól eltérően a családtagok, rokonok, barátok nem szurkolhattak személyesen az uszodában, de a gyerekek lelkesedését ez nem csökkentette.

Ebben a korosztályban nem számoljuk az eredményt, a játék, a tanulás, tapasztalatszerzés a fontos. Jó lehetőség, hogy a sok edzés mellett idegen ellenfelek ellen, hivatalos körülmények között is játszunk egyet.

A házigazda Kanizsa VSE gárdája mellett a Kaposvári VK, Tatabányai VSE, Dunaújvárosi FVE és a Pécsi SN. Zrt. egyesületek szálltak vízbe. Minden csapat 2 – 2 mérkőzést játszott.

A KVSE először a Kaposvár, majd a Dunaújváros együtteseivel csapott össze. 4 játékosunk, Dervenkár Mihály, Pál Bence, Stricz Anna és Tálosi Lotti már tavaly is edződött az idősebbek között és az edzésmunkájuk is átlag feletti. Ők négyen voltak a csapat gerince, motorja. A többi kanizsai játékos ezen a napon esett át a tűzkeresztségen, először játszott hivatalos vízilabda mérkőzést.

Csapatunk nem vallott szégyent. Mindkét összecsapáson lelkesen, mindent beleadva játszottunk, a gyerekek kihozták magukból a maximumot. A kaposváriaknál érezhetően felkészültebbek voltunk, sok szép találatot szereztünk és a védekezésben is bőven akadt sikerélményünk. A dunaújvárosiak ellen aztán fordított volt a forgatókönyv, azon a mérkőzésen bizony ellenfelünknek volt oka többször örülni.

A lényeg azonban az, hogy jókedvűen, a vízilabdát még jobban megszeretve hagyták el a gyerekek az uszodát!

Csapatunk:

Kezdő csapat: Bokán Simon - Dervenkár Mihály, Pál Bence, Stricz Anna, Tálosi Lotti, Takács Ákos

Csere: Bokán Samu – Szabó Zsombor, Szabó Botond, Nagy Boldizsár, Für Dávid, Tóth Tamás Benedek

Kanizsa, hajrá!

Baby II 2020

2020-10-20                                                                  Szabó Szilárd edző

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu