Eredmények

December 11.

KVSE-DFVE Fiú DVL Gyermek 18-2
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 9-16

December 12.

Váci VSE-KVSE Fiú Ifi 18-10
Váci VSE-KVSE Fiú Serdülő 8-12
Váci VSE-KVSE Fiú Gyermek 2-27

December 19.

KVSE-HVSC Fiú Ifi 10-13
KVSE-HVSC Fiú Serdülő 11-12
KVSE-HVSVC Fiú Gyermek 26-4

Következő mérkőzések

Február 5.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II Győr
KVSE-Balaton VK Férfi OB/II Győr

Naptár

(2009 – ben és később születettek)

Felsőházi rájátszás 1. forduló

2020-02-16 Pécs

Jó meccseken, jobb csapatoktól tanulhattunk

A Baby bajnokságok alapszakasza után alsó- és felsőházba kerültek a csapatok az edzői szavazatok alapján (Eredményszámolás itt nincs!). A Kanizsa VSE gárdája becsusszant a felsőházba, így az előzetes tapasztalatok alapján bizony nehéz félév vár ránk…

Ennek tudatában szálltunk vízbe a hazai Pécs, valamint a Kaposvári VK együttesei ellen. Ősszel már találkoztunk velük, bizony több területen nagy különbség volt az ő javukra. Célunk az volt, hogy a különbséget csökkentsük, ez sikerült is!

Játékosaink bátran, motiváltan játszottak, próbálgatták az edzéseken tanult technikai, taktikai elemeket. Támadásaink gólratörőek, veszélyesek voltak, de sok volt a kihagyott helyzet. Főleg a 2. mérkőzésen sorra szereztük a kiállításokat, büntetőket, a csapat életében először sikerült felállni fórban. Javítani kell viszont a helyezkedéseken. A túlzott akarás, góllövési vágy időnként túl nagy tumultust okoz az ellenfél kapuja előtt, ami elrontja, lehetetlenné teszi a tudatosan vezetett támadást.

A védekezésünk rengeteget javult a bajnoki rajt óta, de még bőven van mit csiszolni. rajta. Az ellenfeleink keményebben, szigorúbban lépnek fel, ezt a mentalitást tanulnunk kell, a szoros emberfogás követelményeit jobban be kell tartanunk.

Összességében: Két erős csapattal szemben mérhettük le tudásunkat. Fejet kell hajtanunk előttük, de láthattuk, hogy helyünk van a legjobbak között. 

Kanizsa VSE: Varga Barnabás, Török Nimród, Kesztyüs Péter (kapusok) – Kurucz Lázár, Sneff Csanád, Mátyás Noel, Szabó Ádám, Szabó Samu, Pávlicz Gergő, Török Anna, Mándli Lara, Kutfej Marcell, Gémesi Levente, Dömötör Benedek (mezőnyjátékosok)

Nagykanizsa, 2020-02-17                                                                        Szabó Szilárd

 baby 20200218 1 baby 20200218 2

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu