Eredmények

December 11.

KVSE-DFVE Fiú DVL Gyermek 18-2
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 9-16

December 12.

Váci VSE-KVSE Fiú Ifi 18-10
Váci VSE-KVSE Fiú Serdülő 8-12
Váci VSE-KVSE Fiú Gyermek 2-27

December 19.

KVSE-HVSC Fiú Ifi 10-13
KVSE-HVSC Fiú Serdülő 11-12
KVSE-HVSVC Fiú Gyermek 26-4

Következő mérkőzések

Február 5.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II Győr
KVSE-Balaton VK Férfi OB/II Győr

Naptár

(2010 – ben és később születettek)

4. forduló

2020-02-02 Pécs

Pécsen kezdtük a tavaszi szezont

A legfiatalabbak bajnokságában Pécsre kellett utaznunk, ahol a Tatabányai VSE, majd a Váci VSE gárdái ellen szálltunk vízbe.

15 játékossal keltünk útra, akik már nagyon várták, hogy újra „éles körülmények között” játszhassanak. Két hónap telt el az utolsó forduló óta, ez alatt sok mindent tanultunk, gyakoroltunk. A kérdés az volt, mennyit sikerül ezekből a mérkőzéseken is bemutatni.

A tavaszi szezonhoz képest változtattunk a felálláson: a kezdő gyerekek is fejlődtek már annyit, hogy „el lehet engedni a kezüket”, nem feltétlenül szükséges, hogy egy rutinosabb társ mindig mellettük legyen. Ezért egy erősebb és egy kezdőbb csoport negyedenként váltotta egymást a vízben, evvel kellő lehetőséghez jutott valamennyi kisgyerek. Az eredményt nem számolják ebben a korcsoportban, így semmilyen kényszer, teher nem nehezedik a játékosokra, edzőre. Ennek szellemében játszottunk mindkét mérkőzésen. A kezdő csapat mind a 4 negyedében nagy tempót diktálva eredményesen vízilabdázott. Védekezésben és támadásban is visszaköszöntek az edzésen tanultak, jó volt látni a gyerekek motiváltságát.

A második csoport a tatabányai meccsen kiválóan teljesített. Egyenrangú ellenfelek voltunk, bátran, fegyelmezetten vízilabdáztunk. A váciak ellen aztán elfogyott a szufla. Nem bírtuk az erős tempót, a letámadó védekezést. Itt bizony meg kellett hajolnunk a nagyobb tudás előtt…

Jó hangulatú, tartalmas napot zártunk. Még februárban újabb forduló vár a csapatra, amikor is Kaposváron ugrunk medencébe.

Kanizsa VSE:

Kezdő csapat: Török Nimród – Szabó Ádám, Kutfej Marcell, Gémesi Levente, Mándli Lara, Stricz Anna

Csere: Kesztyüs Péter – Dervenkár Mihály, Haszon Júlia, Pál Bence, Tálosi Lotti, Lanc Veronika, Jurik Nimród, Bende Anna, Tuboly Emese

20200205 1   20200205 2

20200205 3

2020-02-05                                                           Szabó Szilárd

 

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu