Eredmények

December 11.

KVSE-DFVE Fiú DVL Gyermek 18-2
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 9-16

December 12.

Váci VSE-KVSE Fiú Ifi 18-10
Váci VSE-KVSE Fiú Serdülő 8-12
Váci VSE-KVSE Fiú Gyermek 2-27

December 19.

KVSE-HVSC Fiú Ifi 10-13
KVSE-HVSC Fiú Serdülő 11-12
KVSE-HVSVC Fiú Gyermek 26-4

Következő mérkőzések

Február 5.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II Győr
KVSE-Balaton VK Férfi OB/II Győr

Naptár

(2010 – ben és később születettek)

1.forduló

2019-10-13 Nagykanizsa

Újabb korosztály lépett a vízilabdázás „hullámos” útjára

Legutoljára a legkisebbek számára rajtolt el a Dunántúli Vízilabda Bajnokság. A sorsolás szeszély folytán hazai medencében ugorhattak medencébe játékosaink, akik megragadva az alkalmat, két élvezetes mérkőzést játszottak szépszámú közönség előtt.

Először a Váci VSE várt a kanizsai gyerekekre. Csapatunk hat tagja, fiatalabbként, már tavaly is játszott ebben a korosztályban. Az ő tapasztalataikra támaszkodva próbáltuk meg felvenni a harcot. Mindkét kapusunk (Török Nimród, Kesztyűs Péter) ügyesen védett, evvel stabil alapot adott a védekezésnek. Kutfej Marci, Szabó Ádám, Mándli Lara és Gémesi Levente gyakran a kezdő társak helyett is védekezve sok – sok labdát szereztek. Ez néha felemésztette az energiákat, a támadásra nem mindig maradt elég szufla, de így is látványos találatokat szereztünk. Az eredményt ebben a korosztályban nem számolják, de nem vallottunk szégyent…

A nap második mérkőzésén a Tatabányai VSE ellen ugrottunk vízbe. Erre a meccsre már felhasználhattuk a váciak ellen szerzett tapasztalatokat, ami szép és eredményes játékot hozott.  Sok gólt lőttünk, védekezésben is előre léptünk. Ezen az összecsapáson már a kisebbek is érdemben hozzá tudtak tenni a játékunkhoz. Pál Bence, Jurik Nimród, Tálosi Lotti gólt szerzett, Dervenkár Mihály hasznos labdaszerzésekkel akasztotta meg az ellenfél támadásait és gólpasszt is adott.

A vasárnapi teljesítmény és az edzésmunka alapján elmondható: Az út elején járunk, sokat kell még tanulnunk, tapasztalnunk, de jó irányba haladnak a gyerekek.  

Kanizsa VSE Baby II. csapata:

Török Nimród, Kesztyűs Péter, Szabó Ádám, Kutfej Marcell, Mándli Lara, Gémesi Levente, Dervenkár Mihály, Jurik Nimród, Pál Bence, Haszon Júlia, Lanc Veronika, Tálosi Lotti, Bende Anna, Tuboly Emese

Edző: Szabó Szilárd

dvl babyII

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu