Eredmények

December 11.

KVSE-DFVE Fiú DVL Gyermek 18-2
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 9-16

December 12.

Váci VSE-KVSE Fiú Ifi 18-10
Váci VSE-KVSE Fiú Serdülő 8-12
Váci VSE-KVSE Fiú Gyermek 2-27

December 19.

KVSE-HVSC Fiú Ifi 10-13
KVSE-HVSC Fiú Serdülő 11-12
KVSE-HVSVC Fiú Gyermek 26-4

Következő mérkőzések

Február 5.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II Győr
KVSE-Balaton VK Férfi OB/II Győr

Naptár

(2009 – ben és később születettek)

1. forduló

„A” csoport Kaposvár

2019-10-06

 

Vasárnap kezdetét vett a Baby bajnokság az „idősebb” korosztállyal. Ennek a korcsoportnak a sajátossága, hogy nem számolják a mérkőzések eredményét, evvel is levéve a terhet a gyerekek válláról.

Egyesületünk 15 sportolóval vett részt a nyitó fordulóban, melyet Kaposváron rendeztek. Az első összecsapáson a PSN Zrt. Sportiskola (Pécs) gárdája ellen szálltunk vízbe. Hosszú hónapok után játszottunk újra mérkőzést, ami meglátszott a teljesítményeken. Egyénileg sok jó és ügyes megoldást mutattak a gyerekek, de csapatként nem mindig funkcionált a társaság (Nem segítettük egymást a védekezésben, nem a legnagyobb helyzetben lévő játékosunk lőtt kapura stb.) A baranyai gyerekek tudása előtt meg kellett hajolnunk: jobban úsztak, gyorsabban reagáltak az egyes helyzetekre, biztosabban lőtték be helyzeteiket. Egy területen azonban sikerült föléjük kerekedni: lényegesen több kiállítást szereztünk a mérkőzésen (8:1). Ha higgadtan cselekedve, a mostaninál jobb arányban értékesítjük az előnyeinket, jóval szorosabb mérkőzést tudunk majd játszani!

A második összecsapás a Fehérvári VSE ellen zajlott. Itt már fordított fogatókönyv szerint alakultak az események. A kanizsai gyerekek minden téren az ellenfelül fülé kerekedtek és magabiztos, lelkes játékkal rukkoltak elő. Sok szemfüles labdaszerzés, gyors lefordulás jellemezte akcióinkat, rengeteg gólhelyzetet dolgoztunk ki. A helyzetek kihasználása azonban itt is rossz arányban ment, bizony jóval több találatot is elérhettünk volna!

Az ősz folyamán ebben a korosztályban még 3 alkalommal játszik csapatunk és többen a kisebbek (Baby II.) között is szerepelnek. A „legbébibb Baby” korosztály (2010 – ben és később születettek) hazai medencében esnek át a tűzkeresztségen október 13 – án 12:30 – kor a Vác, majd 14:10 – kor a Tatabánya lesz az ellenfél.

Kanizsa, hajrá!

Baby I. csapatunk: Török Nimród, Kesztyűs Péter, Kurucz Lázár, Sneff Csanád, Mátyás Noel, Pávlicz Gergő, Szabó Samu, Szabó Ádám, Kutfej Marcell, Gémesi Levente, Varga Barnabás, Mándli Lara, Török Anna, Dömötör Benedek, Takács Barna

Edző: Szabó Szilárd

2019-10-07                                                                     Szabó Szilárd

 

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu