Eredmények

Május 15.

HVSC-KVSE Benu Fiú Ifi 20-1
HVSC-KVSE Benu Fiú Serdülő 8-6
HVSC-KVSE Benu Fiú Gyermek 3-21
Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek 16-6
Győri VSE-KVSE DVL Gyermek 10-4

Május 22.

KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Ifi 9-17
KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Serdülő 10-15
KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Gyermek 15-5

Május 28.

Fehérvár VSE-KVSE Férfi OB/II 8-8
KVSE-Aquatics WP Férfi OB/II 0-0
Balaton VK-KVSE DVL Gyermek 0-21
Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek 9-17

Június 5.

KVSE-Sportliget Benu Fiú Ifi 9-12
KVSE-Sportliget Benu Fiú Serdülő 11-14
KVSE-Sportliget Benu Fiú Gyermek 11-12

Június 11.

KVSE-DVSE Férfi OB/II 11-19
Aquatics WP-KVSE Férfi OB/II 21-9

Következő mérkőzések

Naptár

(2009 – ben és később születettek)
8.
forduló
2019-05-26 Vác

Bíztató játékrészek, alakul a csapat gerince

Az utolsó előtti fordulóban Vácra utazott csapatunk. Előbb a szombathelyi, majd a dunaújvárosi együttesek vártak ránk a medencében.

A forduló egyik célja az volt, hogy az ügyesebb játékosokat együtt játszatva alakuljon a csapat szerkezete, legyen egy arculata a gárdának. Ez viszont azt a veszélyt hordozta magában, hogy a sorcserék alkalmával a 2. vonalban nem lesz elég átütőerő, nem lesznek olyan játékosok, akik a csapat vezérei lehetnének.

Ez az aggodalom be is igazolódott: mindkét mérkőzést nagy lendülettel, jó játékkal kezdtük. Támadásban és védekezésben is felülmúltuk az ellenfeleket, kimondottan jól játszottak a gyerekek. A 2. negyedben viszont nem értették meg egymást a vízbe kerülő játékosok. A fejetlenség rengeteg eladott labdával járt, melyekből ziccereket lőttek ellenfeleink.

A 3. negyedben aztán megint mi domináltunk, sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, ügyesek voltunk. A záró negyedekben megint a 2. sor játszott és mindkétszer tudtak javítani a teljesítményükön, közelebb kerültek az ellenfélhez.

A másik cél a fentiekből is látható: minden játékosnak közel azonos játékidőt próbáltam adni, hogy az edzések után éles körülmények között is minél több tapasztalathoz jussanak a srácok, tanuljanak a hibákból, bontogathassák szárnyaikat. 5 játékosunk lőtt gólt (végre többen is helyzetbe kerülnek!), de némi higgadtsággal, nagyobb elszántsággal ez még több lehetett volna!

A bajnokság záró fordulójára Nagykanizsán kerül sor június 1 – jén, szombaton, ahol a pécsi és a kaposvári együttesek ellen szállunk vízbe.

Csapatunk tagjai:

Török Nimród, Kesztyüs Péter (kapusok)

Kurucz Lázár, Sneff Csanád, Pávlicz Gergő, Szabó Ádám, Szabó Samu, Mátyás Noel, Gémesi Levente, Mándli Lara, Dömötör Benedek, Kutfej Marcell, Marics Maja, Takács Barna, Török Anna (mezőnyjátékosok)

2019-05-26                                                  Szabó Szilárd

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu