Eredmények

December 11.

KVSE-DFVE Fiú DVL Gyermek 18-2
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 9-16

December 12.

Váci VSE-KVSE Fiú Ifi 18-10
Váci VSE-KVSE Fiú Serdülő 8-12
Váci VSE-KVSE Fiú Gyermek 2-27

December 19.

KVSE-HVSC Fiú Ifi 10-13
KVSE-HVSC Fiú Serdülő 11-12
KVSE-HVSVC Fiú Gyermek 26-4

Következő mérkőzések

Február 5.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II Győr
KVSE-Balaton VK Férfi OB/II Győr

Naptár

(2009 – ben és később születettek)

  1. forduló

2019-02-17 Tatabánya

Újra vízben a legkisebbek

A téli szünet után Tatabányán folytatódott a Baby II. korosztály bajnoksága. A Baby korcsoportok fő jellemzője, hogy nem számolják az eredmény alakulását, így pontos jegyzőkönyv nem születik a mérkőzésekről.

A kanizsai gyerekek először a házigazda TVSE, majd a váci alakulat ellen mérhették le, mennyire teltek hasznosan az elmúlt hónapok edzései.

A betegségek szerencsére elkerülték a csapatot, így maximális létszámmal (14 fő) álltunk ki a meccsekre. A tatabányai csapattal való összecsapáson gyengén sikerült a kezdés. Nem voltunk elég kemények a védekezésben, és elég bátrak a támadásban. Ezt az ellenfél gólokkal büntette, míg mi a legnagyobb helyzetekben is gyakran tovább passzoltuk a labdát, így kimaradtak azok. A második negyedtől aztán már kiegyenlített lett a játék, a védekezés sokat javult, de a gólhelyzetek kihasználása továbbra is gyengén ment. A következő alkalommal végig partiban szeretnénk lenni velük!

A Váci VSE gárdája már nem tudott ekkora akadályokat gördíteni játékosaink elé. Hamar kidomborodott a kanizsai gyerekek tudáskülönbsége, szép találatokat szereztünk, míg a kapusainknak kevés dolga akadt. 7 játékosunk szerzett gólt, ami még több is lehetett volna, ha higgadtabbak a gyerekek a kapu előtt. De ne legyünk telhetetlenek, mindenki elégedetten szállt ki a medencéből!

A Kanizsa VSE Baby II. csapata:

Varga Barnabás, Kesztyüs Péter, Török Nimród (kapusok) 

Kurucz Lázár, Sneff Csanád, Pávlicz Gergő, Mátyás Noel, Szabó Samu, Szabó Ádám, Mándli Lara, Marics Maja, Dömötör Benedek, Gémesi Levente, Kutfej Marcell (mezőnyjátékosok)

Edző: Szabó szilárd

2019-02-17                                                        Szabó Szilárd

Kanizsa VSE Baby II

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu