Eredmények

December 11.

KVSE-DFVE Fiú DVL Gyermek 18-2
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 9-16

December 12.

Váci VSE-KVSE Fiú Ifi 18-10
Váci VSE-KVSE Fiú Serdülő 8-12
Váci VSE-KVSE Fiú Gyermek 2-27

December 19.

KVSE-HVSC Fiú Ifi 10-13
KVSE-HVSC Fiú Serdülő 11-12
KVSE-HVSVC Fiú Gyermek 26-4

Következő mérkőzések

Február 5.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II Győr
KVSE-Balaton VK Férfi OB/II Győr

Naptár

I., II korcsoport

III – VI. korcsoport „B” kategória

A körzeti verseny után a megyei fordulónak is a nagykanizsai uszoda adott otthont, ahol az egész régióból összegyűltek a helyi versenyek 1 – 3. helyezett sportolói.

A Kanizsa Vízilabda SE játékosai, iskoláikat képviselve, folytatták eredményes szereplésüket. A fiúk mezőnyében valamennyi váltó számot a pólósok alkotta csapatok nyertek, így iskoláik színeiben (Rozgonyi, Kőrösi – Péterfy, Batthyány) részt vehetnek a Győrben sorra kerülő Országos Döntőn.

Egyéni számokban is sikerült továbbjutást érő győzelmeket szerezni: Mándli Lara 1., Szirtes Bátony 3., Lőrincz Ádám 4., Horváth Gyula 5-6. korcsoportban nyerte meg a gyorsúszó számot, emellett Lara mellúszásban is győzött.

Az aranyérmeken kívül több dobogós helyezést is sikerült még begyűjteni: Kovács Ábel, Kovács Péter, Bukovics András, Zámbó Márk, Gémesi Levente,  Stricz Anna ezüst-, Pécsi Gábor, N. Horváth Zsigmond, Kutfej Marcell, Gémesi Levente, Tálos Lotti bronzéremmel lett gazdagabb.

Ami még fontosabb, hogy sportolóink zöme javítani tudott az előző heti eredményein, egyre jobb formába lendülnek a mérkőzésszezon kezdetére.

A versenyen több szoros befutó is akadt, de a legnagyobb izgalmakat a Kovács Ábel – Horváth Gyula páros 100m gyorson való összecsapása hozta, ahol ez alkalommal Gyula volt a gyorsabb 17 századdal…

2019-01-31                                                                                                                 Szabó Szilárd

uszas diakolimpia donto

Batthyány Lajos Gimnázium 4 x 50 m  váltó:

Szirtes Botond, Gadányi Bence, Horváth Gyula, Kovács Ábel

 

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu