Eredmények

Április 7.

HUVK SE II-KVSE Fiú Serdülő 9-8
HUVK SE II-KVSE Fiú Gyermek 9-4

Április 13.

KVSE-Szegedi FVCS Kft OBI/B Férfi 6-6
KVSE-Balaton VK DVL Gyermek 6-14
Váci VSE-KVSE DVL Gyermek 11-15

Április 14.

KVSE-BFSE
Fiú Serdülő 5-4
KVSE-BFSE
Fiú Gyermek 16-6
DFVE TOPO I(leány)-KVSE DVL Gyermek 3-6
KVSE-POLO SC DVL2007 DVL Gyermek 7-6

Következő mérkőzések

2019. április 27.

BVSC-Zugló-KVSE OBI/B Férfi Budapest
KVSE-DVSE DVL Gyermek Tatabánya
Kaposvár-Balaton VK-KVSE DVL Gyermek Tatabánya

2019. április 28.

KVSE-Invictus SC Fiú Serdülő Nagykanizsa
KVSE-Invictus SC Fiú Gyermek Nagykanizsa

Naptár

(2007 – ben és később születettek)
Középházi rájátszás 4. forduló
Győr, 2019-04-14

Újra együtt a csapat!

Dunaújvárosi FVE – Kanizsa VSE 3 : 6 (0:1, 1:0, 0:3, 2:2)
Kanizsa VSE: Tuboly Csongor – Sneff Botond 1, Veit Márton, Zámbó Márk, N. Horváth Zsigmond, Novák Patrik 2, Mavolo Áron 2
Csere: Bukovics András 1, Tátrai Dániel, Németh Zsombor, Nagy Barnabás, Molnár Áron, Bársony Balázs, Lakner Gellért
Edző: Szabó Szilárd

Kanizsa VSE – Polo SC 7 : 6 (2:3, 1:2, 2:0, 2:1)
Kanizsa VSE: Tuboly Csongor – Sneff Botond 3, Veit Márton, Zámbó Márk 1, N. Horváth Zsigmond, Novák Patrik 1, Mavolo Áron 1
Csere: Bukovics András 1, Tátrai Dániel, Németh Zsombor, Nagy Barnabás, Molnár Áron, Bársony Balázs, Lakner Gellért
Edző: Szabó Szilárd

Az éllovas és a sereghajtó várt ránk a győri fordulóban. A téli – kora tavaszi sérüléshullám lassan lecsengőben van, már csak egy sérültünk volt (Veszélyes sport a labdarúgás…), így bíztunk abban, hogy újra összeáll a csapatunk és megint a tudásunkhoz méltó játékkal fogunk előrukkoni.

A dunaújvárosiak ellen nagy kedvvel játszottak a gyerekek. Rengeteg olyan begyakorlott elem köszönt vissza, amit az edzéseken sulykoltunk, szépen játszott a csapat. A szépséghiba a helyzetek kihasználása körül akadt… Hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, ám ez a gólok számában nem akart megmutatkozni. A 3. negyedben aztán sikerült végre megnyugtató előnyt szerezni, és ha nem is fölényesen, de biztosan hoztuk a kötelezőt.

A Polo SC ellen volt bőven törleszteni valónk. A kanizsai fordulóban megleptek minket és elvitték a 3 pontot, míg a sérülés hullám kellős közepén alaposan elverték csapatunkat.

Most is ők kezdtek határozottabban, sokáig csak üldöztük őket. A mérkőzés 2. felére azonban fordítani tudtunk: kipontoztuk két gólerős játékosukat, míg nálunk 6 – 7 ember is folyamatosan gólra törően pólózott. Sikerült egyenletesen elosztani a feladatokat, mindenki kivette a részét a munkából. Hatalmas izgalmak közepette aztán, egy szerencsés találattal, sikerült a magunk javára eldönteni a mérkőzést.

Szép volt fiúk!

Gyermek IV KVSE

2019-04-18                                                                               Szabó Szilárd 

Budapest, Kőér utcai uszoda, 2019. április 7.

Honvéd UVK II. - Kanizsa Vízilabda SE: 9-4
(2-0, 4-0, 2-3, 1-1)

Kanizsa VSE:

Bödör (kapus), Varga Á., Szirtes B. 1, Gether 1, Rózsahegyi 1, Lanc 1, Lőrincz N. Horváth M., Godinek, Erős, Salamon

Edző: Simonka Ferenc, Sallai Csanád

Országos gyerek: a Honvéd II. ellen eddig két vereséggel álltunk (25-2, 20-11), de az utóbbi időben annyit fejlődtek a gyerekek, hogy őszintén reménykedtünk egy jó eredményben! Az első két negyedben 6-0 volt oda úgy, hogy akár mi is vezethettünk volna! Az ellenfél kapusa nagyon jól védett, de a ziccereinkből azért illett volna kihasználni párat. Aztán büntetőből Rózsahegyi Marci végre gólt szerzett és beindultunk. Szirtes Bátony, Lanc Gabi és Gether Dávid is betalált, a kapuban Bödör Bence is kiemelkedőt nyújtott és 8:4re zárkóztunk. Bár nagyobb meglepetést nem sikerült okozunk, a csapat minden dicséretet megérdemel!

Honvéd UVK II. - Kanizsa Vízilabda SE: 9-8
(1-2, 2-2, 3-2, 3-2)

Kanizsa VSE: VARGA DÁNIEL (kapus), PÉCSI 3, Lekics, KRIHÓ 3, Mező, Szirtes Botond, Varga Z.
Tuboly (kapus), Csarankó, Ziegler, Lőrincz, Rózsahegyi, Szirtes Bátony, Mándli
Edző: Simonka Ferenc, Sallai Csanád

Holtversenyben álltunk az első helyen, a bajnoki cím szempontjából tehát sorsdöntő ütközet elé néztünk! A srácok kellően motiváltan láttak 'munkához', a szülők kanizsai hangulatot teremtettek, Dani parádézott a kapuban 3:1, 4:2 is volt ide! A harmadik negyed elején Szirtes majd a végén Csarankó Boti is kipontozódott... Elkezdtünk fáradni. A srácok mindent beleadtak, de a meccs végét a hazaiak bírták jobban. Az eredmény miatt persze ma mindenki csalódott, de én büszke vagyok a fiúkra! Kanizsa hajrá!

(2008 és fiatalabbak)
Felsőház 3. forduló

2019.03.31. Pécs, Abay Nemes Oszkár Uszoda

Teljes csapat, magabiztos játék!

Kanizsa VSE – Balaton VK (22-4)
AVUS – Kanizsa VSE (6-16)

Kapusok: Szörcsök Mátyás, Marton Bendegúz
Játékosok: N. Horváth Zsigmond, Veit Márton, Varga Martin, Németh Zsombor, Zámbó Márk, Bende Ágoston, Sneff Csanád, Kurucz Lázár, Mátyás Noel, Lőrincz Botond

Szerencsére teljes csapattal tudtunk erre a fordulóra készülni, aminek meg is lett az eredménye. Mindkét mérkőzésen jól játszottak a gyerekek, már a meccs elején kiosztottuk az embereket. Mindenki tudta a feladatát és többé-kevésbé be is tartottuk a megbeszélteket. A kapott gólok olyan apró figyelmetlenségekből születtek, amikre már az elején felhívtam a figyelmet, mégis elkövettük őket… A támadásinkra és helyzetkihasználásunkra nem lehet panasz, ezt a cirka 40 dobott gól is alátámasztja. Néhol tetszetősen, pontosan, technikásan, egymást észre véve játszottunk. Három hét múlva hazai környezetbe szeretnénk bizonyítani ugyanezt…!

Van még egy dolog amit ki kell emelni. Gratulálok a srácoknak azért, hogy a Szombathely ellen nem vettük át azt a stílust, amit ők képviseltek. Azt a mentalitást, ami a vízilabda normál szabályain már kívül esik és súrolják a brutalitás határait. Sajnos a bíró nem büntette ezt kellőképpen. Biztos fájtak azok az ütések, rúgások, karmolások, amiket kaptunk, de nem ijedtünk meg, okosan játszottunk tovább és mi szálltunk ki büszkébben a medencéből! Ezektől, a véleményem szerint, mi csak erősebbek lettünk!

Hajrá Kanizsa!

Tibor

 

dvl baby

(2007 – ben és később születettek)
Középházi rájátszás 3. forduló
Budapest, Népliget FTC Uszoda
2019 – 03-24

Továbbra is gödörben a csapat…

Soproni VSE – Kanizsa VSE 8 : 1 (1:0, 2:0, 5:0, 0:1)
Kanizsa VSE: Tuboly Csongor – Sneff Botond, Bukovics András, Tátrai Dániel, Mavolo Áron, Zámbó Márk, N. Horváth Zsigmond
Csere: Veit Márton 1, Molnár Áron, Varga Martin, Nagy Barnabás, Lakner Gellért
Edző: Szabó Szilárd

Kanizsa VSE – Fehérvár VSE 2 : 7 (0:0, 0:0, 0:4, 2:3)
Kanizsa VSE: Tuboly Csongor – Sneff Botond, Veit Márton 1, Bukovics András, Zámbó Márk, N. Horváth Zsigmond, Varga Martin 1
Csere: Tátrai Dániel, Mavolo Áron, Molnár Áron, Nagy Barnabás, Lakner Gellért
Edző: Szabó Szilárd

Nagy pofonokba szaladt bele csapatunk a rájátszás 3. fordulójában. A betegségekből, sérülésekből lassan kilábalva, már majdnem teljes kerettel álltunk ki, de a várt teljesítmény egyénileg és csapat szinten is messze elmaradt a várakozástól.

A két mérkőzésen a legszembetűnőbb hiányosság a gólszegény játék volt. Lassú, nehézkes támadásokat vezettünk, sokszor volt kiszámítható a játékunk. A nehezen kialakított helyzetekben pedig rossz megoldásokat választottunk, pontatlanok voltak a befejezések.

Mindkét csapattal játszottunk már, győzni utaztunk a fővárosba. A mérkőzések elején nem is volt különbség a csapatok között. A folytatásban azonban ellenfeleinknél mindig akadt olyan egyéni teljesítmény, amely segített elmozdulni a holtpontról, kanizsai részről viszont nem. Egy – egy találat elég lehetett volna, hogy lendítsen a csapat szekerén, de ezek a gólok csak a záró negyedekben születtek meg, amikor már eldőltek az összecsapások.

Áprilisban nagyon sok mérkőzés vár ránk. Lesz lehetőség változtatni, javítani a játékunkon. Ehhez azonban sokkal nagyobb fegyelemre, határozottságra, győzni akarásra lesz szüksége mindenkinek.

2019 – 03-25                                                                  Szabó Szilárd

  1. Mérkőzés: országos gyerek

Kanizsa Vízilabda SE – Sopron: 10-7
(0-3, 5-2, 4-1, 1-1)

Csapat: Hábli-Tóth (kapus), VARGA Á. 5, Lőrinz, SZIRTES 3, Rózsahegyi, Lanc, GETHER 2

Bődör (kapus), Salamon, Tuboly Á., Doszpoth, N. Horváth

Edző: Simonka Ferenc, Sallai Csanád

Ősszel Sopronban jó kezdés után simán (11-4) kikaptunk, most egy félős első negyeddel (0-3) kezdtünk, aztán mindenki látta mekkorát játszottak a gyerekek! A soproni edző meccs után megkérdezte, hogy ezekkel a játékosokkal álltunk e ki múltkor?!  Megint kétszer annyi kiállítást szereztünk, mint az ellenfelünk, harcoltunk, küzdöttünk és a végén megérdemelten győztünk! Varga Ábel kiemelkedő teljesítménnyel segítette csapatát, a három pont megszerzésében!

  1. Mérkőzés: országos serdülő

Kanizsa Vízilabda SE – Sopron: 15-7
(2-1, 1-4, 2-2, 10-0)

Csapat: VARGA D. (kapus), Mándli 3, Pécsi 4, Mező 4, Csarankó 1, Lekics 1

Tuboly (kapus), Szirtes Botond, Lőrincz, Varga Z., Varga Á., Rózsahegyi, Szirtes Bátony

Edző: Simonka Ferenc, Sallai Csanád

Aki ott volt az uszodában látta, hogy kezdtünk... Ziccerek sokasága, pontatlan befejezések... és elkezdődött a horror. Persze voltak hiányzóink, de ez nem lehet magyarázat, a mutatott játékra. 2-3 szívinfarktus után, jött az utolsó negyed és 10-0 ide! Ha ezt valaki érti, adjon tanácsot nekem! Ezzel a győzelemmel továbbra is vezetjük a bajnokságot!  A magyar horváton is egész jó volt a hangulat, de az usziban óriásit szurkoltatok! Köszönet érte!

Kanizsa hajrá!!!!

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu