Eredmények

Április 30.

TVSE-KVSE DVL Gyermek 17-7
Sopron VSE-KVSE DVL Gyermek 11-6

Május 7.

KVSE-Fehérvár VSE Férfi OB/II 19-11
DVSE-KVSE Férfi OB/II 9-22

Május 8.

KVSE-Váci VSE Benu Fiú Ifi 11-12
KVSE-Váci VSE Benu Fiú Serdülő 16-8
KVSE-Váci VSE Benu Fiú Gyermek 21-12

Május 14.

Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek 10-9
TVSE-KVSE DVL Gyermek 16-7

Május 15.

HVSC-KVSE Benu Fiú Ifi 20-1
HVSC-KVSE Benu Fiú Serdülő 8-6
HVSC-KVSE Benu Fiú Gyermek 3-21
Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek 16-6
Győri VSE-KVSE DVL Gyermek 10-4

Következő mérkőzések

Május 15.

HVSC-KVSE Benu Fiú Ifi -
HVSC-KVSE Benu Fiú Serdülő -
HVSC-KVSE Benu Fiú Gyermek -
Győri VSE-KVSE DVL Gyermek Szombathely
Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek Szombathely

Május 22.

KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Ifi Nagykanizsa
KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Serdülő Nagykanizsa
KVSE-SZVPS II. Benu Fiú Gyermek Nagykanizsa

Május 28.

Balaton VK-KVSE DVL Gyermek -
Fehérvár VSE-KVSE DVL Gyermek -

Június 5.

KVSE-Sportliget Benu Fiú Ifi Nagykanizsa
KVSE-Sportliget Benu Fiú Serdülő Nagykanizsa
KVSE-Sportliget Benu Fiú Gyermek Nagykanizsa

Június 11.

KVSE-DVSE Férfi OB/II: -

Naptár

(2010 – ben és később születettek)

Alapszakasz, „A” csoport

2021-09-26 Nagykanizsa

Kezdetnek jó lesz!

Hazai pályán rajtolt az idei szezon a Gyermek IV. korosztályban. Csapatunk gerincét a 2010 – ben született gyerekek adják, de mellettük „baby korú” játékosok is bekerültek a keretbe. Ettől elég  kétarcú a játékunk. A rutinosabb gyerekek bátrabban, ötletesebben és eredményesebben teljesítenek, míg a picik még inkább a bajnokság légkörét próbálták szokni.

Ebben a korosztályban nagy váltás van a szabályok terén. Nagyobb a labda, a pálya, a kapu. Itt már alkalmazzák a támadóidőt, kiállítási időt, tiszta játékidőt. Eggyel több mezőnyjátékos ugorhat vízbe és időkérésre is adódik lehetőség. 

A fentiek tudatában vártuk ellenfeleinket (Kaposvári VK, Dunaújvárosi FVE leány). Mindkét mérkőzésünkre jellemző volt, hogy dekoncentráltan kezdtünk. Az első negyedekben hátrányba kerültünk, innen kellett mindkétszer megfordítanunk a meccset. A csapat erejét mutatja, hogy ez sikerült. Amint sikerült a posztoknak megfelelő feladatokra összpontosítani, amikor a védekezés is szívügy lett, nem csak a góllövés, egyből a kanizsai gyerekek akarata érvényesült a medencében.

Török Nimród kapusteljesítménye, valamint Kutfej Marcell és Dervenkár Mihály mezőnyben mutatott játéka kiemelkedett a többiek közül.

A következő időszak feladata lesz, hogy taktikailag összeszokottabbá váljon a gárda, a húzóemberek száma bővüljön, és a néha bosszantó technikai hibák számát csökkentsük. Ehhez nem kell más, mint az edzéseken szorgalmasan, fegyelmezetten végezni a feladatokat J!

Kanizsa VSE:

Török Nimród – Szabó Ádám, Kutfej Marcell, Haszon Júlia, Mándli Lara, Jurik Nimród, Dervenkár Mihály, Stricz Anna, Pál Bence, Lanc Veronika, Barota László, Tóth T. Benedek

Edzők: Szabó Szilárd, Molnár Damján

dvl210928 1dvl210928 2

dvl210928 3

Kanizsa, hajrá!

Nagykanizsa, 2021-09-28                             Szabó Szilárd

Plakat 2021jpg

Felsőházi rájátszás 2. forduló

2021-04-10 Balatonfűzfő

Szoros mérkőzéseken maradtunk alul

A lefújás pillanatában az egygólos vereség mindig a legfájóbb, hiszen minimális a különbség. Kétszer is így jártunk a hétvégén…

A Pécsi Sportiskola ellen sokáig mi irányítottunk a mérkőzésen. Nagy előnyünk nem volt, de 2 – 3 góllal többször is vezettünk. Eddig sikerült megosztani a feladatokat, elosztani a terheket. Minden játékos vízbe került, a lőtt gólokon 5 – en osztoztak. Az záró negyedben aztán fordult a kocka. A pécsiek jobban koncentráltak, csapatként jobban funkcionáltak és megfordították a mérkőzést. Egyetlen egyszer vezettek a mérkőzésen, a legvégén… Ugyan reális esélyünk volt az egyenlítésre, de 1 másodperccel a lefújás előtt hárított a baranyai kapus. Ezen az összecsapáson nyerhettünk volna, sajnos a végére elfogyott a koncentráció.

A nap 2. mérkőzésén az esélyesebb Soproni VSE ellen szálltunk vízbe. Itt jobban játszottunk, mint a pécsiek ellen, ezt mutatja a jóval kevesebb kapott gól. Az ellenfél két gólerős játékosát sikerült kevés találaton tartani. Sajnos a támadásokban nem sikerült olyan sokoldalúnak lenni, mint a délelőtti meccsen. Csak egy játékosunk, Varga Ábel lőtt gólt, ahogy fáradtunk, egyre kiismerhetőbb lett a játékunk. Sajnos a játékosok hite is megcsappant, így minimális különbséggel, de soproni siker született.

A nap tapasztalata: A mérkőzés a záró sípszóig tart! Addig kell összpontosítanunk, hinnünk magunkban!

A Kanizsa VSE gárdájából Varga Ábel, N. Horváth Mátyás, Sneff Botond és a 2. mérkőzésen védő Horváth-Bodzai Soma Vajk teljesítménye emelkedett ki.

dvl20210411 1dvl20210411 2

dvl20210411 3

2021-04-11                                                              Szabó Szilárd

 

 

 

8800 Nagykanizsa
Békástó u. 3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: kanizsavizilabda.hu